De Thundermans
%
92

De Thundermans

Nu kijken

Kijk De Thundermans

Moeite met waar je nou De Thundermans moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Thundermans

Samenvatting

De Thundermans zijn niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke trucjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden.

Regisseur en acteurs

 • Addison Riecke portrait

  Addison Riecke

  Nora Thunderman

 • Maya Le Clark portrait

  Maya Le Clark

  Chloe Thunderman

 • Diego Velazquez portait

  Diego Velazquez

  Billy Thunderman

 • Kira Kosarin portait

  Kira Kosarin

  Phoebe Thunderman

 • Jack Griffo portait

  Jack Griffo

  Max Thunderman

 • Rosa Blasi portait

  Rosa Blasi

  Barb Thunderman

 • Chris Tallman portait

  Chris Tallman

  Hank Thunderman

 • Dana Snyder portait

  Dana Snyder

  Dr. Colosso

 • Edward Chiodo portrait

  Edward Chiodo

  Puppeteer

 • Audrey Whitby portait

  Audrey Whitby

  Cherry

De Thundermans

Zin om De Thundermans lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Thundermans te bekijken voor je op een rijtje.

De Thundermans downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Thundermans downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Thundermans. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Thundermans er ook in SD heel goed uit.

De Thundermans streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Thundermans net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Thundermans hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Thundermans helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Thundermans torrent

Denk je dat je om De Thundermans te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Thundermans trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of De Thundermans de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.