Takara - La nuit où j'ai nagé

Takara - La nuit où j'ai nagé

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Takara - La nuit où j'ai nagé

Moeite met waar je nou Takara - La nuit où j'ai nagé moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Takara - La nuit où j'ai nagé

Samenvatting

De zesjarige jongen Takara beleeft een avontuur in de sneeuw als hij een tekening naar zijn vader wil brengen. Met dit heel eenvoudige verhaal - warm, grappig, weemoedig en charmant - roepen de twee filmmakers een hele wereld op, vertrouwend op de kracht van het beeld. In Japan ontdekte het filmersduo de zesjarige jongen Takara Kogawa, die heel naturel bleek te kunnen spelen. Ze kozen ervoor om de jongen niet te regisseren en hem zoveel mogelijk vrij te laten zijn. Regisseurs Kohei Igarashi en Damien Manivel (Un jeune poète, Le parc) houden van eenvoud en weten magie te halen uit dagelijkse handelingen. Het woordeloze Takara - La nuit où j'ai nagé roept dan ook de betovering van het dagelijkse leven op, met veel zorg voor de geluidsband: weinig muziek en veel echte omgevingsgeluiden. Takara is niet alleen een portret van dit ene kind (de makers zagen een kleine Buster Keaton in hem) maar ook van de sneeuwrijke regio Aomori in Japan. Ze filmden simpelweg Takara, zijn familie, een hond en de landschappen. Zo wilden ze een groter, voor iedereen herkenbaar verhaal vertellen over hoe het voelt om een kind te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Damien Manivel portrait

  Damien Manivel

  Director

 • Igarashi Kohei portait

  Igarashi Kohei

  Director

 • Kogawa Takara portrait

  Kogawa Takara

  Young Boy

 • Takashi Kogawa portrait

  Takashi Kogawa

  Actor

 • Keiki Kogawa portrait

  Keiki Kogawa

  Actor

 • Chisato Kogawa portrait

  Chisato Kogawa

  Actor

 • Yûji Kudô portrait

  Yûji Kudô

  Actor

Trailers

Takara - La nuit où j'ai nagé

Benieuwd naar Takara - La nuit où j'ai nagé? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met xys-reader.org weet je binnen no-time waar Takara - La nuit où j'ai nagé draait.

Takara - La nuit où j'ai nagé in de bioscoop

Takara - La nuit où j'ai nagé draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Takara - La nuit où j'ai nagé.

Takara - La nuit où j'ai nagé streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Takara - La nuit où j'ai nagé te streamen is, vind je een link op xys-reader.org. Weet je al zeker dat Takara - La nuit où j'ai nagé een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Takara - La nuit où j'ai nagé zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Takara - La nuit où j'ai nagé torrent

Op zoek naar een torrent van Takara - La nuit où j'ai nagé? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Takara - La nuit où j'ai nagé zonder zorgen.

Takara - La nuit où j'ai nagé downloaden

Als Takara - La nuit où j'ai nagé binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Takara - La nuit où j'ai nagé trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Takara - La nuit où j'ai nagé de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.