The Man Who Killed Don Quixote

The Man Who Killed Don Quixote

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Man Who Killed Don Quixote

Moeite met waar je nou The Man Who Killed Don Quixote moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Man Who Killed Don Quixote

Bekijk nog 20 bronnen

Weten in welke bioscopen The Man Who Killed Don Quixote draait?

Samenvatting

Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject "Don Quixote" regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quixote speelde. Maar de man waant zich nog steeds Don Quixote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

Regisseur en acteurs

 • Terry Gilliam portait

  Terry Gilliam

  Director

 • Adam Driver portait

  Adam Driver

  Toby

 • Olga Kurylenko portait

  Olga Kurylenko

  Jacqui

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  The Boss

 • Joana Ribeiro portait

  Joana Ribeiro

  Angelica

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Don Quixote

 • Rossy de Palma portait

  Rossy de Palma

  Actor

 • Jordi Mollà portait

  Jordi Mollà

  Alexei Miiskin

 • Sergi López portait

  Sergi López

  Actor

 • Paloma Bloyd portait

  Paloma Bloyd

  Melissa

 • Lídia Franco portait

  Lídia Franco

  Actor

 • Bruno Schiappa portrait

  Bruno Schiappa

  Actor

Trailers

The Man Who Killed Don Quixote

Benieuwd naar The Man Who Killed Don Quixote? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met xys-reader.org weet je binnen no-time waar The Man Who Killed Don Quixote draait.

The Man Who Killed Don Quixote in de bioscoop

The Man Who Killed Don Quixote draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Man Who Killed Don Quixote.

The Man Who Killed Don Quixote streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Man Who Killed Don Quixote te streamen is, vind je een link op xys-reader.org. Weet je al zeker dat The Man Who Killed Don Quixote een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Man Who Killed Don Quixote zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Man Who Killed Don Quixote torrent

Op zoek naar een torrent van The Man Who Killed Don Quixote? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Man Who Killed Don Quixote zonder zorgen.

The Man Who Killed Don Quixote downloaden

Als The Man Who Killed Don Quixote binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Man Who Killed Don Quixote trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Man Who Killed Don Quixote de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.