Ideal Home
%
20

Ideal Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ideal Home

Moeite met waar je nou Ideal Home moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ideal Home

Samenvatting

Televisiekok Erasmus (Steve Coogan, The Trip to Spain) en zijn man Paul (Paul Rudd, This is 40, Sausage Party) leiden een gelukkig en egocentrisch leventje dat ruw verstoord wordt als Erasmus' tienjarige kleinzoon ineens opduikt tijdens een van hun vele extravagante dinnerparty's. Met een vader in de gevangenis kan het kind nergens heen, en na lang wikken en wegen nemen Erasmus en Paul hem op. Maar Erasmus en Paul kunnen elkáár al niet uitstaan, laat staan hun nieuwe bijdehante huisgenoot.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Fleming portait

  Andrew Fleming

  Director

 • Paul Rudd portait

  Paul Rudd

  Paul

 • Steve Coogan portait

  Steve Coogan

  Erasmus

 • Jack Gore portait

  Jack Gore

  Bill

 • Alison Pill portait

  Alison Pill

  Melissa

 • Jake McDorman portait

  Jake McDorman

  Beau

 • Jesse Luken portait

  Jesse Luken

  Director

 • Lora Martinez-Cunningham portait

  Lora Martinez-Cunningham

  Mrs. Garcia

 • Frances Lee McCain portait

  Frances Lee McCain

  Doris

 • Josey Smith portrait

  Josey Smith

  Whitney

 • Jacob Browne portait

  Jacob Browne

  Judge Pierce

 • Lora Martinez-Cunningham portait

  Lora Martinez-Cunningham

  Ms. Garcia

 • Stafford Douglas portait

  Stafford Douglas

  Caterer

 • Sarah Minnich portait

  Sarah Minnich

  Crack head lady

Trailers

Ideal Home

Benieuwd naar Ideal Home? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met xys-reader.org weet je binnen no-time waar Ideal Home draait.

Ideal Home in de bioscoop

Ideal Home draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ideal Home.

Ideal Home streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ideal Home te streamen is, vind je een link op xys-reader.org. Weet je al zeker dat Ideal Home een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ideal Home zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ideal Home torrent

Op zoek naar een torrent van Ideal Home? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ideal Home zonder zorgen.

Ideal Home downloaden

Als Ideal Home binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ideal Home trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ideal Home de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.