A Little Something for Your Birthday
%
43

A Little Something for Your Birthday

Nu kijken

Kijk A Little Something for Your Birthday

Moeite met waar je nou A Little Something for Your Birthday moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Little Something for Your Birthday

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Senna Berges (Sharon Stone), een worstelende kledingontwerper die zichzelf nog niet helemaal heeft gevonden, heeft het opgegeven om haar soulmate te vinden. Ondanks pogingen van haar beste vriendin en overbezorgde moeder om haar te helpen blijft ze een pad volgen van onverantwoord gedrag, verloren banen, en dates met jonge mannen. Alles lijkt in het honderd te lopen voor Senna, tot haar 46e verjaardagsfeest, waar ze de knappe advocaat Adam ontmoet. In de veronderstelling hem nooit meer tegen te komen ontmoet ze hem weer op haar 47e verjaardag.

Regisseur en acteurs

 • Susan Walter portrait

  Susan Walter

  Director

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Actor

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  Actor

 • Ellen Burstyn portait

  Ellen Burstyn

  Actor

 • Famke Janssen portait

  Famke Janssen

  Actor

 • Liza Lapira portait

  Liza Lapira

  Actor

 • Caitlin Fitzgerald portait

  Caitlin Fitzgerald

  Actor

 • Gilles Marini portait

  Gilles Marini

  Actor

 • Erica Ash portait

  Erica Ash

  Actor

 • Leonor Varela portait

  Leonor Varela

  Actor

 • Ryan Lochte portrait

  Ryan Lochte

  Actor

A Little Something for Your Birthday

A Little Something for Your Birthday streamen

A Little Something for Your Birthday streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Little Something for Your Birthday downloaden

Zin om A Little Something for Your Birthday te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Little Something for Your Birthday te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Little Something for Your Birthday torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Little Something for Your Birthday makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Little Something for Your Birthday trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Little Something for Your Birthday jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.