A Girl Like Her
%
71

A Girl Like Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Like Her

Moeite met waar je nou A Girl Like Her moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Like Her

Samenvatting

Met de hulp van een verborgen camera en een op de campus gefilmde documentaire neemt een studente met zelfmoordneigingen haar grootste kwelgeest onder handen.

Regisseur en acteurs

 • Amy S. Weber portrait

  Amy S. Weber

  director

 • Jimmy Bennett portrait

  Jimmy Bennett

  actor

 • Hunter King portrait

  Hunter King

  actor

 • Lexi Ainsworth portrait

  Lexi Ainsworth

  actor

Trailers

A Girl Like Her

Zin om A Girl Like Her lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Girl Like Her te bekijken voor je op een rijtje.

A Girl Like Her downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Girl Like Her downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Girl Like Her. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Girl Like Her er ook in SD heel goed uit.

A Girl Like Her streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Girl Like Her net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Girl Like Her hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Girl Like Her helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Girl Like Her torrent

Denk je dat je om A Girl Like Her te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Girl Like Her trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Girl Like Her de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.