A Fantastic Fear of Everything
%
59

A Fantastic Fear of Everything

Bekijk de trailer

Kijk A Fantastic Fear of Everything

Moeite met waar je nou A Fantastic Fear of Everything moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jack is een auteur van kinderboeken en sinds kort misdaadschrijver wiens gedetailleerd onderzoek naar de levens van Victoriaanse seriemoordenaars van hem een paranoïde wrak hebben gemaakt. Jacks agent probeert hulp te bieden en wanneer een mysterieuze Hollywood producer onverwacht en verrassend genoeg interesse toont voor één van zijn scripts, zou dit Jacks grote doorbraak moeten zijn. Helaas wordt dit zijn ondergang. Jack moet nu z'n grootste demonen het hoofd bieden: onder andere zijn liefdesleven, zijn was en de oorzaak van alle angst.

Regisseur en acteurs

 • Crispian Mills portait

  Crispian Mills

  Director

 • Chris Hopewell portait

  Chris Hopewell

  Director

 • Simon Pegg portait

  Simon Pegg

  Jack

 • Paul Freeman portait

  Paul Freeman

  Dr. Friedkin

 • Clare Higgins portait

  Clare Higgins

  Clair De Grunwald

 • Amara Karan portait

  Amara Karan

  Sangeet

 • Alan Drake portait

  Alan Drake

  Perkins

 • Michael Feast portait

  Michael Feast

  Disgruntled Diner

 • Mo Idriss portait

  Mo Idriss

  Disgruntled Diner

 • Elliot Greene portait

  Elliot Greene

  Biggie

 • Harley Kierans portait

  Harley Kierans

  Tiny

 • Kamal Onyiukah portait

  Kamal Onyiukah

  Noodles

Trailers

A Fantastic Fear of Everything

Veel gehoord over A Fantastic Fear of Everything en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Fantastic Fear of Everything heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Fantastic Fear of Everything streamen

Wil je A Fantastic Fear of Everything, de movie met Simon Pegg, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Fantastic Fear of Everything zelfs gratis kijken.

A Fantastic Fear of Everything downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Fantastic Fear of Everything ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Fantastic Fear of Everything er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Fantastic Fear of Everything torrent

Op zoek naar een torrent van A Fantastic Fear of Everything? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Fantastic Fear of Everything te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Fantastic Fear of Everything trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Fantastic Fear of Everything. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.