A Dog Of Flanders
%
63

A Dog Of Flanders

Kijk A Dog Of Flanders

Moeite met waar je nou A Dog Of Flanders moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Poor but happy, young Nello and his grandfather live alone, delivering milk as a livelihood, in the outskirts of Antwerp, a city in Flanders (the Flemish or Dutch-speaking part of modern-day Belgium). They discover a beaten dog (a Bouvier, a large sturdy dog native to Flanders) and adopt it and nurse it back to health, naming it Patrasche, the middle name of Nello's mother Mary, who died when Nello was very young. Nello's mother was a talented artist, and like his mother, he delights in drawing, and his friend Aloise is his model and greatest fan and supporter.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Brodie portait

  Kevin Brodie

  Director

 • Jack Warden portait

  Jack Warden

  Jehan Daas

 • Jack Warden portait

  Jack Warden

  Nello

 • Jesse James portait

  Jesse James

  Young Nello

 • Jon Voight portait

  Jon Voight

  Michel

 • Cheryl Ladd portait

  Cheryl Ladd

  Anna

 • Bruce McGill portait

  Bruce McGill

  William

 • Steven Hartley portait

  Steven Hartley

  Cogez

 • Andrew Bicknell portait

  Andrew Bicknell

  Stephens

 • Farren Monet portait

  Farren Monet

  Aloise

A Dog Of Flanders

Wil je A Dog Of Flanders kijken? De movie van Kevin Brodie uit 1999 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Dog Of Flanders op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Dog Of Flanders met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Dog Of Flanders downloaden

Het downloaden van A Dog Of Flanders is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Dog Of Flanders ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Dog Of Flanders streamen

Het streamen van A Dog Of Flanders heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Dog Of Flanders online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Dog Of Flanders kijkt. Ideaal!

A Dog Of Flanders torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Dog Of Flanders. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Dog Of Flanders trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Dog Of Flanders voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.