A Different Approach
%
79

A Different Approach

Kijk A Different Approach

Moeite met waar je nou A Different Approach moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An all-star educational film about the positive side of hiring people with disabilities. A board sit and watch the film Michael Keaton's character's assembled to sell companies on hiring the handicapped, which takes "a different approach" by combining several approaches--most of them suggested by Hollywood personalities.

Regisseur en acteurs

 • Fern Field portait

  Fern Field

  Director

 • Melissa Sue Anderson portait

  Melissa Sue Anderson

  Actor

 • Lucie Arnaz portait

  Lucie Arnaz

  Actor

 • Stockard Channing portait

  Stockard Channing

  Actor

 • Michael Keaton portait

  Michael Keaton

  Actor

 • Norman Lear portait

  Norman Lear

  Actor

 • Rue McClanahan portait

  Rue McClanahan

  Actor

 • Jim Nabors portait

  Jim Nabors

  Actor

 • Carroll O'Connor portait

  Carroll O'Connor

  Actor

 • Charlotte Rae portait

  Charlotte Rae

  Actor

 • Sally Struthers portait

  Sally Struthers

  Actor

 • Betty White portait

  Betty White

  Actor

A Different Approach

Veel gehoord over A Different Approach en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Different Approach heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Different Approach streamen

Wil je A Different Approach, de movie met Melissa Sue Anderson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Different Approach zelfs gratis kijken.

A Different Approach downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Different Approach ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Different Approach er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Different Approach torrent

Op zoek naar een torrent van A Different Approach? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Different Approach te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Different Approach trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Different Approach. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.