A Dangerous Man
%
51

A Dangerous Man

Kijk A Dangerous Man

Moeite met waar je nou A Dangerous Man moet kijken? Gedoe met downloaden? xys-reader.org is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat hij zes jaar lang vast heeft gezeten in de gevangenis voor iets wat hij niet gedaan heeft, wordt Shane Daniels (Steven Seagal) weer vrijgelaten met alleen maar de excuses van de staat Arizona. In de eerste paar uur van zijn vrijheid wordt Shane getuige van een uit de hand gelopen politie controle waarbij twee doden vallen, waaronder een agent. De daders hebben echter nog twee dingen achtergelaten; een zak gevuld met geld en een vrouw. Het is nu aan Shane zich een weg te vechten door de corrupte stad en de vrouw in veiligheid te stellen.

Regisseur en acteurs

 • Keoni Waxman portait

  Keoni Waxman

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Shane Daniels

 • Mike Dopud portait

  Mike Dopud

  Clark

 • Hugo Steele portait

  Hugo Steele

  Actor

 • Byron Mann portait

  Byron Mann

  Actor

 • Jesse Hutch portait

  Jesse Hutch

  Actor

A Dangerous Man

Benieuwd naar A Dangerous Man? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Dangerous Man kunt bekijken.

A Dangerous Man streamen

Wil je A Dangerous Man streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Dangerous Man gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Dangerous Man downloaden

movies als A Dangerous Man kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Dangerous Man. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dangerous Man. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Dangerous Man torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Dangerous Man te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Dangerous Man trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Dangerous Man je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!